Грижата за вас е наша примарна цел !
Јавете се денес на +389 75 499 188
Работно време од Отворено 24 часа

Уште денес !

Закажи
Job icon

Оглас за Негователка/Медицинска сестра

ПСЗУ Отворено Срце поради зголемен обем на работа има потреба од Негувател,Медицински сестри

Дознај повеќе
Job icon

Конкурс за провајдер за обука

ПУСЗ ОПЕН ХАРТ Струмица и ОПШТИНА СТРУМИЦА објавуваат конкурс за ПРОВАЈДЕР за Обука на негувател/ки

Дознај повеќе
Job icon

Конкурс за учество на обука

Општина Струмица и ПУСЗ ОПЕН ХАРТ Струмица објавуваат конкурс за учество на обука за негуватели

Дознај повеќе