Грижата за вас е наша примарна цел !
Јавете се денес на +389 75 499 188
Работно време од Отворено 24 часа

Уште денес !

Закажи

Што ви нудиме

Нашата мисија

Нашата мисија е да обезбедиме топол и пријатен дом за вашите родители и да се посветиме на нивното здравје и долговечност.

ПУСЗ ОТОВРЕНО СРЦЕ е дел од Проектот на Министерството за Труд и Социјална Политика и Општина Струмица, финансиран преку Светска Банка за развој на социјална услуга Поддршка и нега во Домот . со овој проект финансиран од страна на МТСП и Општина Струмица е обезбедена бесплата услуга за 60 стари лица со намален функционален капацитет како и лицата со најтешка и комбинирана попреченост, потполно слепи лица и хронично болни стари лица, во домашни услови.
Многу постари возрасни ја губат подвижноста како резултат на мозочен удар, тежок артритис или повреди од паѓање. Кога тоа се случува, активностите и хобито што ги уживале сега може да бидат премногу тешки.Но, губењето на мобилност не значи крај на добрите времиња

Услуги

Дом за стари лица

Дознај повеќе

Помош и нега во домот

Дознај повеќе

Новости

First blog
Kako ПУСЗ им помага на старите во подобрување на квалитето на живот

Ние споделуваме пет начини како да си го подобрите квалитетот на живот

Дознај повеќе
First blog
Дали сметате дека Медикер (Medicare) збунува?

Не грижите се. Всушност тоа ги збунува многуте постари лица. Според анкетата која ја спроведе ПУСЗ Отворено срце ...

Дознај повеќе
First blog
Помош и нега во домот ПУСЗ Отворено Срце Струмица

Како резултат на Проектот Струмица Грижлив град, поддржан од страна на Министерството за труд и социјна

Дознај повеќе

Огласи

Job icon

Оглас за Негователка/Медицинска сестра

ПСЗУ Отворено Срце поради зголемен обем на работа има потреба од Негувател,Медицински сестри

Дознај повеќе
Job icon

Конкурс за провајдер за обука

ПУСЗ ОПЕН ХАРТ Струмица и ОПШТИНА СТРУМИЦА објавуваат конкурс за ПРОВАЈДЕР за Обука на негувател/ки

Дознај повеќе
Job icon

Конкурс за учество на обука

Општина Струмица и ПУСЗ ОПЕН ХАРТ Струмица објавуваат конкурс за учество на обука за негуватели

Дознај повеќе

Контакт

ПУСЗ Отворено срце информации

За било какви прашања, слободно контакирајте не на:

Телефон

Нашиот контактен број +389 75 499 188
Емаил

Нашата емаил адреса
Адреса

Нашата моментална адреса Попчево, Струмица, 2400

Закажете средба

Сите полиња се задолжителни ✓